Aluminijske legure bušenje cijevi

Aluminijske legure bušenje cijevi

Osnovni Info.Certification:ISOExport tržišta: Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Istočna Europa, jugoistočnu Aziju, Srednji Istok, Istočna Azija, Zapadna Europa Dodatni Info.Origin:ChinaHS Code: 84314310Production kapacitet

Opis

Osnovne informacije.

Certifikat: ISO

Izvoz tržišta: Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Istočna Europa, Jugoistočna Azija, Srednji Istok, Istočna Azija, Zapadna Europa

Dodatne informacije.

Porijeklo: Kina

HS kod: 84314310

Proizvodni kapacitet: 1000pce / godine

Opis proizvoda

Svojih nekoliko desetljeća od aluminijske legure bušenje cijevi primjenjuju u naftnoj industriji s najviše iskustva iz Rusije i eti bivšeg Sovjetskog Saveza.
Aluminijske legure bušenje cijevi može se koristiti u zakošenih bušenje i horizontalno bušenje sa svojim omjer težine i snage je niža od bušenje cijevi od super-visoke čvrstoće čelika. Ali njegova prednost je da ima lagani, omjer težine i visoke čvrstoće, super visoke antikorozivna svojstva i poboljšane protiv umora sposobnost. Njegova debljina je obično deblji od čelika bušilicu, međutim, prinos snaga je relativno manji.
Aluminijske legure bušenje cijevi tijelo je izrađeno od aluminijske legure. Zbog male težine, aluminijske legure bušenje cijevi treba manje nadogradnje snage, brže brzinu okidanja cijevi i više bušenja sposobnost platformama. Njegova prednost mehaničkih svojstava je visoke žilavosti, savršena fleksibilnost i malo trenje sa zida prilikom nadogradnje. Aluminijske bušenje cijevi tijela i zglobova uživati u dugovječnosti i niskim troškovima za održavanje. Treba manje bušenje moć i bušenje pumpe snage jer protok otpor kružni prostor je vrlo mala.
Dobra fleksibilnost, aluminijske legure bušenje cijevi je dobro protiv umora svojstva, stoga njegov vijek je duži od svaku cijenu život, što dovodi do relativno manja oštećenja na cijevi kad radi kroz putanju bunara. Tako da je povoljnije da se koristi u savijanje bušotina, gradijent bunara ili horizontalno proširena smjera bušotine.

Hot Tags: Aluminijske legure bušenje cijevi, bušilicu

Srodni proizvodi

Upit

Proizvodi