Duboke jezgre i Hrvatski hidrografski pa bušilica (Max dubina: 2500)

Duboke jezgre i Hrvatski hidrografski pa bušilica (Max dubina: 2500)

Glavne značajke:
1. bušenja stroj je lagana, kompaktna struktura, cijela struktura je jednostavna, s razumnom izgled. Sve komponente su vidljivi, ne preklapaju jedni s drugima, tako da su pogodne za održavanje i popravak.
2. motor možete odabrati elektromotora ili diesel motora prema potražnji.
3. vitlo pauze od tradicionalne tri grupe planeta opremu strukturu i donosi četiri grupe opremu strukturu

Opis

Aplikacija

HXY-2000 stijena jezgre i bušenjem stroj koristi uglavnom za duboke jezgre bušenje dijamant i teško legure s snažan okretni moment od 10 000 Nm i max dubine 2 500 metara. Također može se koristiti za projekte geoloških istraživanja, piling gradnja, prirodni plin i Hrvatski hidrografski dobro istraživanje, itd.


Značajke

1. Vertikalne osovine ima mnogo rotirajućeg razina, njihova distribucija je razumno, i okretni moment je odličan u maloj brzini; brzina okomite osovine je brzo, rotirajući je širok;

2.mašina za bušenje je lagana, kompaktna struktura, cijela struktura je jednostavna, s razumnom izgled. Sve komponente su vidljivi, ne preklapaju jedni druge, tako da su pogodne za održavanje i popravak .

3.mašina za bušenje ima kombinirani okvir konfiguracija, lako rastaviti, tako da može zadovoljiti potražnju konstrukcija u podnožju.

4.na vitlo pauze od tradicionalne tri grupe planeta opremu strukturu i donosi četiri grupe brzina strukture;

5.mašina za bušenje usvaja novu vodu kočenje uređaja i je neka vrsta mehaničkog uređaja prilagoditi silaznim brzinu bušenja uređaja prilikom bušenja uređaj ulazi u proces bušenja za bušenje.

6.bušenja za polugu tip hidraulički tlak glavu, hvatalo i snažan radijalni kompenzira kapacitet i vijek trajanja pločica je dugo.

7.motor možete odabrati elektromotora ili diesel motora prema potražnji.

8.mašina za bušenje je uskladiti s odgovarajući aparat, koji je povoljan svladati stanje. Ima nekoliko radni vodiča, a izgled je razuman, dakle postupak je fleksibilan i praktičan.

9.manipulaciju ručke su konvergira, s razumnom raspored, tako da postupak je fleksibilan i pouzdan.

10. Okvir mašina za bušenje ima veliku krutost, centar gravitacije je niska, pa stabilnost na brzinu bušenja je jaka.

Tehnički podaci

 1. Kamena jezgra vježba u

 • Hidrografski pa svrdla u

 • Hranjenje u osnovni ulog

 • Tehnički podaci: • Zašto Mate?


  Prilagođeni proizvodi i usluge

  Svaki put kada vaš rad zahtijeva specijalizirane, pouzdana rješenja, Mate može podržati prilagođene proizvode visoke kvalitete bušenja. Naše iskustvo i naš snažan kupca fokus će osigurati imate najbolje mogućnosti za vaš posao.

  U Mate industrije, također imamo puno pažnje službu za. Mi smo se posvetili pomaže gosti rad sigurno i učinkovito korištenje naših proizvoda. Vodstvo i usluge su uvijek dostupne uz naš profesionalni tehničari na web-mjestu.  Patentirana tehnologija

  Tvornički pregled

  Projekti izlog

  Kako nas kontaktirati?

  Tel: + 86-29-86105123-606
  Faks: + 86-29-86513529
  E-mail:manager@rejeegroup.com
  Adresa: Rm 10802, blok B, Kairui zgrada, Xi'an ekonomski razvoj zona, Kina.


  Hot Tags: Duboke jezgre bušilica (dubina: 2500M), stroj za bušenje

  Srodni proizvodi

  Upit

  Proizvodi