Dom > Tvrtka

Dobrodošli Mate industrije, je profesionalno bušenje opremiti dobavljač u Kini, podružnice of Mate grupa, uglavnom se koncentrira na razvoj, proizvodnju i prodaju kemikalija i opreme, odgovoran je za međunarodno tržište geoloških istraživanja oprema CO, Ltd za mnogo godina.  Nudimo široku paletu proizvoda u građevinarstvu, bušenje platformama, mikser, pumpe itd. Neke od naših popularnih proizvoda su rotacijski bušaćih, hidraulički robot bušilice, Jet fugiranje stroj za bušenje, ovi proizvodi su dizajnirani i izgrađen tunel cijevi šupe podrške, dubok temelj jamu sidro, nasute brane, hrpa temelja konstrukcijei tunela Gradnja aplikacija širom svijeta.

Kao zahtjev za brze željeznice, mostovi, i povisok-izlaženje zgrade i dalje raste, također povećava potrebe za bušenje. Nastojimo ispuniti potrebu razvojem pouzdane i učinkovite tehnologije i opreme. Kroz naše godina ustrajne napore, sada naši proizvodi su zadovoljni diljem svijeta carina.

U Mate industrije, imamo mnogo pozornosti na službu za korisnike. Mi smo se posvetili pomaže gosti rad sigurno i učinkovito korištenje naših proizvoda. Vodstvo i usluge su uvijek dostupne uz naš profesionalni tehničari na web-mjestu.

Zbog naše vrhunske kvalitete i usluga, naša okretni bušaćih, hidraulički robot bušilice i Jet fugiranje stroj za bušenje su sve popularnije na svjetskom tržištu, uključujući i jugoistočne Azije, Bliskog istoka, Afrike, Europe, itd. Dobro došli iz cijelog svijeta da posjete našu tvornicu!Proizvodi